دانلود رایگان طرح توجیهی جدید سال 98 کارخانه کنسرو سازی تن ماهی
طرح توجیهی جدید سال 98 کارخانه کنسرو سازی تن ماهی
طرح توجیهی جدید 98 کارخانه کنسرو سازی تهیه شده در زمستان سال 98 در این پروژه کلیه فرمول ها جداول و توضیحات بصورت ورد و قابل ویرایش بوده و در32 صفحه می باشد این طرح توجیهی پروژه دانشجویی ست . دراین طرح توجیهی همه پیش بینی هزینه ها ،درامدها ،نقطه سر به سر کارخانه و… به روز و بر مبنای سال 98 تهیه شده است جداول شامل زمین کارخانه، ساختمان سازی،ماشین الات و تجهیزات کارخانه،محوطه سازی کارخانه، تجهیزات اداری و کارگاهی،براورد هزینه های انرژی شامل برق آب گازوئیل بنزین و…حقوق و دستمزد و …. همه بر اساس سال 98 تهیه گردیده است. امکانسنجی فنی و اقتصادی در قالب یک سند به عنوان طرح توجیهی مکتوب می شود. این سند علاوه بر کاربردی که برای مالکین طرح و سهام داران دارد برای ارایه به سازمانهای مختلف از جمله جهت ارایه به بانکها در هنگام اقدام برای دریافت وام ضروری است. لذا امروزه در مدارس و دانشگاه ها آموزش طرح توجیهی جز یکی از دروس فنی دانشجویان محسوب میشود که میبایست دانش اموزان و دانشجویان با آن آشنا و توانایی انجام انرا فرا گیرند . همانطور که میدانید برای انجام یک طرح توجیهی مالی و اقتصادی نیاز به انجام محاسبات فنی میباشد و انجام یک پروژه طرح توجیهی به روز چند صد هزار تومان هزینه دارد لذا این پروژه طرح توجیهی که توسط دانشجویان کارشناسی ارشد درسال 98 انجام گرفته است به قیمت بسیار پایین تر از قیمت واقعی خود برای استفاده و اشنایی دانشجویان در این فروشگاه قرار گرفته است. در ادامه فهرست مطالب و قسمتی از متن اصلی پروژه برای اشنایی کلی با این طرح آورده شده است
فهرست مطالب فصل اول.. 1 کلیات… 1 خط تولید کنسرو تن ماهی… 2 عملیات آمادهسازی.. 2 انتقال ماهی به کارخانه.. 2 تخلیه و دریافت ماهی… 3 یخزدایی (دیفراست) 3 فرآوری اولیه.. 3 پخت اولیه.. 3 پاک کردن.. 4 تولید.. 4 پر کردن.. 4 نمک ریزی.. 4 روغنریزی.. 5 هواگیری.. 5 دربندی.. 6 شستوشوی قوطیها 6 بستهبندی.. 6 بستهبندی نهایی… 7 مباحث تکمیلی در مود خط تولید کنسرو تن ماهی… 7 فصل دوم.. 9 روش انجام کار. 9 گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه : 10 بازدید از کارخانه تولید تن ماهی… 10 روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا ) 11 فصل سوم.. 12 امور مالی طرح.. 12 1- سرمایه گذاری ثابت طرح : 13 زمین : 13 محوطه سازی : 13 ساختمانها : 14 تأسیسات و تجهیزات : 15 ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی : 16 وسایط نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه : 17 تجهیزات اداری و کارگاهی : 17 هزینه های قبل از بهره برداری : 17 جدول هزینه های ثابت طرح : 18 2- هزینه های جاری طرح : 19 مواد اولیه و بسته بندی : 19 حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی : 20 حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی.. 20 هزینه سوخت و انرژی : 22 ـ تأمين برق: 22 ـ سوخت: 22 ـ آب : 23 هزینه آب… 23 هزینه گازوئیل… 23 هزینه بنزین… 23 هزینه برق.. 23 استهلاک: 23 هزینه تعمیر و نگهداری.. 24 ـ محاسبه كل هزينه توليد: 25 جدول هزینه های جاری طرح : 25 جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید : 26 سرمایه در گردش…. 26 جدول سرمایه گذاری.. 27 توجیه اقتصادی محصول : 28 محاسبه نقطه سر به سر.. 28 قيمت تمام شده محصول: 28 سود ناویژه. 28 فصل چهارم.. 30 جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات… 30 نتایج حاصله از اجرای طرح : 31
خط تولید کنسرو تن ماهی ارسال شده توسط کنسرو تن ماهی به عنوان یکی از مغذیترین غذاهای کنسروی، همواره جایگاه ویژهای در بین غذاهای آمادهشده، داشته و بخصوص طی سالیان اخیر به یکی از محبوبترین محصولات غذایی در بازار ایران تبدیل شده است. کارخانجات کنسروسازی در ایران طی دو دهه گذشته، از نظر کمی و کیفی، رشد قابل ملاحظهای داشتهاند، با این حال روند افزایشی تقاضای تن ماهی در بازار داخلی، راهاندازی خط تولیدهای بیشتر برای این محصول را همچنان قابل توجیه میکند. خط تولید کنسرو تن ماهیمانند همه خطوط تولید کنسرویجات از سه مرحله آمادهسازی، تولید و بستهبندی تشکیل میشود که هر کدام از مراحل در ادامه با جزییات بیشتری تشریح خواهند شد. مراحل تولید کنسرو ماهی در کارخانه همراه با ارائه توضیحات فنی در هر مرحله، موضوع مورد بحث در این مقاله است. مطالب موجود در این مقاله، شما را با مراحل راهاندازیخط تولید کنسرو تن ماهیآشنا میکند. برای آشنایی اولیه با ماشینآلات مورد نیاز برای خطوط تولید کنسروسازی، میتوانید به مقالهای با عنوانالزامات خط تولید کنسروسازی، مراجعه نمایید.
عملیات آمادهسازی اولین مرحله در فرآیندخط تولید کنسرو تن ماهی، مرحله آماده سازی است. در این مرحله، مواد اولیه (ماهیها) برای بخش تولید آماده میشوند. عملیات آمادهسازی شامل مراحل زیر است: انتقال ماهی به کارخانه ماده اولیه کنسرو تن ماهی، ماهی تن (Tuna Fish) میباشد. ماهی تن به گروهی از ماهیهای عظیم الجثه گفته میشود که بسیار سریع شنا میکنند و سرعت آن گاها به ۷۰ کیلومتر بر ساعت میرسد. در ایران معمولا از ۴ نوع ماهی گیدر، زرده، مسقطی و هوور برای تولید کنسرو تن ماهی استفاده میشود. تهیه ماهیهای تن در ایران معمولا به این صورت انجام میشود که ابتدا توسط کشتی از اقیانوس هند به مناطق بندری آورده شده و سپس تا محل کارخانه حمل میشوند. از آنجا که ماهی یک ماده غذایی به شدت فساد پذیر است، باید تا زمان رسیدن به کارخانه در سردخانه نگهداری شود. فصل سوم امور مالی طرح
سرمایه گذاری ثابت طرح : زمین : هزينه هاي احداث ساختمانهاي كارخانه شامل سالن توليد ، انبارها ، اداري و مالي و سرويس ها ، محاسبه هزينه اسكلت فلزي ، ديوار چيني ، فونداسيون ، بتون كف ، كاشي كاري و غيره به طور كامل به شرح زير پيش بيني مي گردد: به عنوان هزينه تأمين زمين 7000 متر مربع زمين شامل هزينة خريد زمين ، هزينة واگذاري و انتقال و غيره از قرار متر مربعي 4000،000 ريال به مبلغ 28،000.000.000ريال در نظر گرفته مي شود.
سوخت: با توجه به نياز استفاده از وسائل گرمايش در داخل سالنها و ساختمانهاي رفاهي كارخانه نياز به دو دستگاه بخاري كارگاهي مي باشد كه مصرف سوخت بخاريها در هر ساعت حدود 10 ليتر گازوئيل مي باشد كه خواهيم داشت: مصرف سوخت در روز 150 = 10× 15 كل سوخت مصرفي در سال به ليتر 41،250 = 275 × 150 ارزش كل سوخت مصرفي در سال به ريال 144.375.000 = 3500 × 41،250
ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی
نام دستگاه تعداد مبلغ جزء مبلغ کل دستگاه پرکن 1 1500،000،000 1،500،000،000
ماشین دربند 1 1000،000،000 1000،000،000
اتوکلاو 1 1000،000،000 1000،000،000
تونل انجماد 1 800،000،000 800،000،000
تونل اگزوست 1 1200،000،000 1200،000،000
جهت کپی مطلب از ctrl+A استفاده نمایید نماید |
بازدیدها: 3