رفتن به نوشته‌ها

دانلود رایگان نمونه رزومه کاری در قالب word و قابل ویرایش

دانلود رایگان نمونه رزومه کاری در قالب word و قابل ویرایش 1

با سلام. جهت استفاده شما عزیزان گرامی و بازدید کنندگان سایت انتشارات کتاب نمونه ای از رزومه کاری و تحصیلی بصورت فایل ورد را تهیه کرده ایم.

با دانلود این رزومه قابل ویرایش که در فرمت ورد برای شما تهیه شده است هر چه بیشتر با نحوه تهیه یک رزومه شغلی و تحصیلی آشنا شوید.

دوستان حتما نکات مهمی که در اینجا آمده و نمونه رزومه ها را با دقت بخوانید.

 

فرم رزومه

برای دانلود نمونه فرم های لایه باز رزومه کاری و تحصیلی

اینجا را کلیک کنید

رزومه شغلی یا تحصیلی چیست؟

رزومه مدرکی است که شما می نویسید و در آن جزئیات اطلاعات  شخصی خود مانند نام و نام خانوادگی ، شماره ملی ،نام پدر ،جنسیت ، وضعیت تاهل و کاری که میخواهید یعنی همان شغلی که به دنبال به دست آوردن آن هستید، شایستگی ها و مهارت های خود ( مانند دوره های آموزشی یا دوره های فنی و حرفه ای و یا داشتن مدارک زبان همچون تافل و آیلتس )، تجربه کاری، پیشینه تحصیلی، و اطلاعات دیگر را مینویسید. رزومه به کارفرما می گوید که چرا شما واجد شرایط برای این شغل هستید. نکاتی در مورد نوشتن رزومه به شما در تهیه یک رزومه عالی کمک خواهند کرد.

رزومه شما اولین چیزی است که مدیریت یک شرکت به آن نگاه خواهد کرد تا تصمیم بگیرد که آیا می خواهند با شما مصاحبه بکنند یا نه. شرکتها صدها رزومه دریافت می کنند. وقتی کسی به رزومه شما نگاه می کند، شما ۱۰ ثانیه بیشتر برای تحت تاثیر قرار دادن آن شخص ندارید. به یاد داشته باشید که کارفرما می خواهد در مورد شما چیزی یاد بگیرد نه در مورد همکارانتان. مراقب باشید که به جای کلمه “ما” کلمه “من” را به کار ببرید. ممکن است شما عادت نداشته باشید که در مورد خود صحبت بکنید.به خصوص در کشور ما ایران متاسفانه افراد جویای کار به دلیل شکست های پیاپی در پیدا کردن شغل دلخواه خود، اعتماد به نفس خود را از دست می دهند.

۱. قسمت بالای رزومه با اسم شما خیلی مهم است!

اطمینان حاصل کنید که این قسمت خوانا است. آن را با فونت تیره بنویسید و اگر می توانید اسم خود را کوتاهتر کرده تا برای کارفرماها خواندن آن آسان باشد. اسم میانی خود را، به خصوص اگر طولانی است، نیاورید. برای مثال : امیر یاری مشهدی در میان سنگ سفیدی

این نام می تواند بصورت امیر یاری خلاصه شود.

۲. یادتان نرود که یک تلفن با شماره ایران و یک ایمیل استفاده کنید

از استفاده از یک شماره بین المللی یا WhatsApp یا شماره مجازی خودداری کنید. از یک تلفن با شماره ایرانی استفاده کرده و آن را به صورت استاندارد در ایران بنویسید

برای مثال شماره تماس انتشارات آموزشی و پژوهشی بوعلی به این صورت است

88926187_021

از ایمیلی که آخرش به یک کشور خارجی ختم می شود استفاده نکنید. مثل: mohamedhusseinali17352@yahoo.fr. به جای آن، یک ایمیل جیمیل که تایپ آن آسان باشد را استفاده کنید. برای مثال:

bernismoradi@gmail.com

به یاد داشته باشید که آدرس ایمیل خود را چک کنید! بهتر است که یک آدرس ایمیل مختص شغل هایی که برایشان اقدام می کنید داشته باشید.

۳. طرحی استفاده کنید که برای مرور سریع راحت باشد

این بدان معناست که یادتان نرود که فهم همه چیز را راحت کنید. شما می توانید این کار را با استفاده از یک فُرمَت یکسان برای تمام قسمتها و در یک خط مرتب کردن همه چیز انجام دهید. از وب سایت ما می توانید یک قالب رزومه مجانی دَنلود کنید.

انواع شیوه‌های رزومه‌نویسی

فارغ از نوع شغل، شیوه نوشتن رزومه‌های کاری را می‌توان به هفت دسته کلی طبقه‌بندی کرد.

  1. رزومه زمانی معکوس یا Chronological

در رزومه زمانی معکوس که متداول‌ترین روش نوشتن رزومه است، درج سوابق شغلی به‌ترتیب زمانی نزولی می‌باشد، یعنی از آخرین شغل آغاز و با اولین شغل کارجو خاتمه می‌یابند. این شیوه برای افرادی مناسب است که دارای سابقه کار زیاد و مرتبط می‌باشند.

  1. رزومه عملکردی یا Functional

رزومه عملکردی یا مهارتی به‌جای سوابق شغلی بر مهارت‌ها، قابلیت‌ها و دستاوردهای کارجو تمرکز دارد و ترتیب زمانی در آن اهمیتی ندارد. این نوع رزومه برای افرادی که به‌تازگی فارغ‌التحصیل شده‌اند یا سابقه کاری مرتبط ندارند، مفید است.

  1. رزومه ترکیبی یا Combination

این نوع رزومه، ترکیبی از رزومه زمانی معکوس با رزومه عملکردی است. در این حالت، مهارت‌ها در بخش بالای رزومه قرار گرفته و به‌دنبال آن سوابق شغلی به ترتیب زمانی نزولی درج می‌شوند.

این شیوه به افرادی توصیه می‌شود که سابقه کار متوسطی داشته و احتمال می‌دهند که مهارت‌هایشان در مقایسه با سوابق کاریشان تأثیر بیشتری بر کارفرما دارد.

  1. رزومه همراه با خلاصه یا Profile

رزومه کاری همراه با پروفایل، رزومه‌ای است که خلاصه‌ای از مهارت‌ها، توانایی‌ها و تجربیات مرتبط با شغل مورد‌نظر در حداکثر 2 تا 3 جمله است که پس از قسمت مشخصات فردی در رزومه درج می‌شود.

 

این خلاصه رزومه بهترین روش برای نمایش مهم‌ترین و با‌ارزش‌ترین‌ موارد رزومه کاری فرد متقاضی به کارفرما در یک نگاه اجمالی است.

  1. رزومه هدفمند یا Targeted

رزومه هدفمند، رزومه‌ای می‌باشد که مهارت‌ها، دستاورد‌ها و سوابق شغلی فرد به‌صورت کاملاً سفارشی و بر‌اساس اهمیت برای یک فرصت شغل خاص در رزومه چیده می‌شوند. تنظیم رزومه هدفمند مستلزم صرف زمان زیادی است، ولی به دلیل تمرکز بر جایگاه شغلی موردنظر، تأثیر بیشتری بر استخدام کننده دارد.

  1. رزومه کوچک یا Mini

مینی رزومه، خلاصه‌ای از یک رزومه با همان فرمت است، با این تفاوت که تنها مهم‌ترین اطلاعات در آن درج می‌شود. از آنجایی که مینی رزومه در ابعاد یک کارت ویزیت می‌باشد، برای ارائه در مکان‌هایی مانند نمایشگاه‌ها، سمینارها و غیره به افراد مختلفی که ممکن است کارفرمای بالقوه باشند، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

  1. رزومه خلاقانه

گاهی نمایش یک مهارت یا توانایی به‌صورت عملی، تأثیر بسیار بالا‌تری نسبت به کلمات مکتوب دارد. در این نوع رزومه‌ از عناصر بصری یا شبکه‌های اجتماعی بهره گرفته می‌شود و برای مشاغل هنری، رسانه‌ای و انواع مشابه که نیاز به خلاقیت، ذوق و قریحه دارند، مطلوب می‌باشد.

بازدیدها: 5

منتشر شده در دسته‌بندی نشده

اولین باشید که نظر می دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *