دانلود پاورپوینت اثر فیبر جیره بر روی اسید های چرب شگمبه و درصد چربی شیر گاو
دانلود پاورپوینت اثر فیبر جیره بر روی اسید های چرب شگمبه و درصد چربی شیر گاو با فرمت ppt ودر40 اسلاید قابل ویرایشقسمتی از متن پاورپوینت— پاورپوینت شامل تصاویر میباشد —-اسلاید 1 :
اسلاید 2 :دو منبع انرژي در گياهان محتويات سلول شامل:-1 پروتئين ها فروكتان ها وغيره اسيدهاي آلي قندها نشا سته ها بالاي90%قابليت هضم سریعا مورد استفاده قرار مي گيرند. اسلاید 3 :2-ديواره سلولي شامل: سلولز همي سلولز ليگنين فنوليك ها ü40-70% قابل هضم . بطور آهسته مورد استفاده باكتري هاي هضم كننده قرار مي گيرند. اسلاید 4 :نيازهاي فيبري شامل حد اقل توصيه ها ودستورالعمل ها با هدف:
اسلاید 5 :تجزيه ADFبر ديگر عوامل ارجحيت دارد،زيرا بهترين رابطه بين تغييرات درصد چربي شيروADFمشاهده شده است. (1وارنر970) ADFالياف خام بهترين نشانه ظرفيت خوراك در پيشگيري از كاهش در صد چربي شير است. براي تامين غلظت طبيعي چربي شير،مقدار 19درصد ADFضروري مي باشد. )لاف گرین1970) اسلاید 6 :حداقل NDFرا در جيره چه از علوفه و چه از كنسانتره 25درصد پيشنهاد مي كند. واگر بيش از2/1درصد وزن بدن مصرف شود. بدليل اختلال در فراهمي انرژي ،باعث توقف عملكرد شيردهي مي شوند. (NRC2001) اسلاید 7 :با افزايش مصرف ماده آلي قابل تخمير شكمبه اي((RFOM ميزان جويدن و كل زمان نشخوار به ازاي كيلوگرم مصرف FROMكاهش مي يابد براي براورد اسيدهاي تخميري توليدي ازRFOMاستفاده مي شود. وبراي تخمين ميزان جريان بافري از زمان جويدن استفاده مي كنند. (نمودار1و2) اسلاید 8 :حداقلNDFوADFتوصيه شده براي گاوهاي شيري در سه هفته اول شيردهي به ترتيب برابر 28و21 درصداست. اگر چه در زمان توليد شير زياد،مقدار ADFوNDFرا ممكن است به ترتيب19و25درصد كاهش داد.
اسلاید 9 :30lb علوفه DM X 40% NDF = 12.0lb NDF 20lb كنسانتره DM X 10% NDF = 2.0lb NDF 50lb Total DM 14.0lbNDF 14.0lb NDF/50lb DM = 28% NDF 12.0lb NDF علوفه X 50% = 6.0lb eNDF 2.0lb NDF كنسانتره X 10% = 0.2lb eNDF 14.0lb NDF 6.2lb eNDF 6.2lb eNDF/50lb DM = 12.4% eNDF اسلاید 10 :تایزینک و آلن پیشنهاد کردند که چون غلظت استات شکمبه کاهش می یابد، کاهش در چربی شیر به وسیله کمبود استات، پیش ماده برای سنتز اسید چرب، در خود بافت در غدد پستانی اتفاق می افتد.
تولید استات در جیره های کاهش دهنده چربی، کاهش نمی یابد، بلکه تولید پروپیونات افزایش می یابد که باعث کاهش نسبت های مولار استات به پروپیونات می شود. این امر نشان می دهد که استات در هنگام کاهش چربی شیر، کمبود ندارد. تایزینک و الن(1992)
جهت کپی مطلب از ctrl+A استفاده نمایید نماید |
بازدیدها: 1
اولین باشید که نظر می دهید