دانلود پاورپوینت پرورش و تغذیه جوجه گوشتی

دانلودپاورپوینت پرورش و تغذیه جوجه گوشتی

 

دانلود پاورپوینت پرورش و تغذیه جوجه گوشتی با فرمت pptودر 34 اسلاید قابل ویرایش

قسمتی از متن پاورپوینت

دلایل پیشرفت پرورش طیور گوشتی:

1- نیاز انسان ها به پروتئین حیوانی
2- محدودیت مراتع و بالا بودن هزینه پرورش دام
3- سرعت بالای رشد طیور
4- کم بودن چربی و به همراه آن قابلیت بالای هضم گوشت سفید
5- بیشتر بودن پروتئین گوشت مرغ نسبت به دیگر دام ها

•فاکتورهای ضروری در پرورش طیور گوشتی:
•1- حصول حداکثر رشد
•2- بهبود کارآیی تبدیل خوراک
•3- بهبود ضریب تبدیل
•4- سلامت مرغ
•5- سلامت مصرف کننده
•6- آسایش مرغ
•انواع نژاد مرغ گوشتی:
•1- نژاد آمریکایی
•2- نژاد انگلیسی
•3- نژاد آسیایی
•4- نژاد مدیترانه ای
•سویه های تجاری مرغ گوشتی:
•1- راس
•2- هوبارد
•3- کاب
•4- لوهمن
•5- آربوراکرس
•6- پترسون
 
چربی در جیره طیور

چربی در لاشه :

1- تأمین ظاهر جالب لاشه

2- بالا بردن کیفیت گوشت

3- نامطلوب بودن مقدار زیاد آن

4- شکل اصلی چربی ذخیره شده در بافت های طیور تری گلیسیرید است

5- 95% از تری گلیسیرید نام برده از طریق دان و بقیه از طریق سنتز در بدن بدست می آید.

6- هرچه چربی لاشه افزایش یابد آب آن کاهش می یابد

چربی در جیره :

 

1- معمولاً حاوی 5 تا 6 درصد چربی

2- می تواند تا 8 درصد نیز حاوی چربی باشد

پروتئین در جیره جوجه گوشتی

1- نیاز جوجه ها به پروتئین کل اهمیت ندارد

2- نیاز روزانه جوجه های گوشتی به تک تک اسیدهای آمینه حائز اهمیت است

3- سن و جنس جوجه ها در احتیاجات آن ها به پروتئین موثر است

4- پروتئین جیره رابطه مستقیم دارد با انرژی جیره

5- براساس اصول علمی جیره جوجه ها در دو هفته اول زندگی باید حاوی 24 درصد پروتئین برسد

مواد معدنی و مکمل های غذایی در جیره

•مواد معدنی:

1- منگنز: باعث افزایش رشد ساختار اسکلتی بدن

2- آهن و مس: فقدانشان ایجاد کم خونی در طیور

3- روی: عدم حضور این عنصر در جیره باعث کاهش رشد, پوسته شدن پاها و سایش و پرها می گردد

4- کلسیم: نقش در ساختار اسکلتی بدن طیور

5- سلنیوم: کمبود آن باعث رشد, دیستروفی عضلانی, آنسفالومالاسی و ورم زیر جلدی می شود

•مکمل های غذایی

1- آنتی بیوتیک ها

2- کوکسی دیوستاد

3- آنتی اکسیدان

4- مواد مطبوع کننده

5- گزانتوفیل

انواع سالن

سالن های باز:

در این سیستم به نکات زیر باید توجه شود:

•عرض سالن حدود8 متر باشد واز 12 بیشتر نشود
•ارتفاع سالن 2/4 متر ولی در مناطق گرم تا 3 متر
•طول سالن بستگی به زمین و نیز سیستم دانخوری دارد
•شیب شیروانی حدود30-40 درجه باشد
•کف سالن اجباراً بتونی باشد
•سالن در جهتی قرار گیرد که بیشترین استفاده ازجریان طبیعی باد شود
•در مناطق بسیار گرم جهت طول سالن از شرق به غرب باشد
•معایب سیستم باز:زیاد بودن شدت نور ورودی به سالن
•سالن های بسته: تهویه وعایق بندی اهمیت فراوان دارد وعرض سالن بین2/12 تا5/16 متر می تواند باشد.
 
هوا و کیفیت آن

سیستمهای خنک کننده:

 

1- سیستم خنک کننده تبخیری یا پد:

در مناطقی کاربرد دارد که دما کمتر از 27 درجه باشد, در ضمن این سیستم به آب با کیفیت بالا نیاز ندارد.

2- سیستم خنک کننده باد سرد

3- سیستم ترکیب مه پاشی با روش پد

سیستمهای خنک کننده:

 

1- سیستم خنک کننده تبخیری یا پد

2- در مناطقی کاربرد دارد که دما کمتر از 27 درجه باشد, در ضمن این سیستم به آب با کیفیت بالا نیاز ندارد.

3- سیستم خنک کننده باد سرد

4- سیستم ترکیب مه پاشی با روش پد

تهویه
•سیستم تهویه در فصل زمستان :

1- در زمستان حرارت محیط سرد و رطوبت نسبی هوا بالاست.

2- هوای سرد پس از ورود به سالن توسط پرندگان گرم می شود.

3- گرم شدن هوا فوق باعث می شود رطوبت نسبی کاهش یابد در نتیجه رطوبت بستر جذب گردد.

4- سرعت جریان هوا در سالن برای جلوگیری از کوران نباید بیش از 12/2 متر در دقیقه باشد.

 


جهت کپی مطلب از ctrl+A استفاده نمایید نماید

بازدیدها: 0

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *